Vacante functie van Office & Medical Assistant!

Per 1 januari 2018 zijn we op zoek naar een Office & Medical Assistant voor 16 uur. De functie kan vanaf september 2018 mogelijk uitbreiden naar 24 uur.

Het Sky Medical Team is een relatief klein team, we werken met 3 gekwalificeerde artsen en een manager. Met jou erbij vormen we een team van 5 personen. We zijn op zoek naar een enthousiast persoon die vooruit kan denken en planmatig kan werken. De voorbereiding van de medische keuring in de database van de Nederlandse Overheid vraagt stiptheid en zelfcontrole. De baan bestaat 60 % uit office taken, zoals gastvrouw aan de balie en telefoon, websitebeheer, facturatie, meedenken PR en voorraadbeheer en 40% van de tijd ben je Medical Assistant. De medische onderzoeken verricht je onder begeleiding van de keurende artsen. Je krijgt een training om de apparatuur te bedienen en de applicant van informatie te voorzien. Dit kun je leren als je er geen ervaring mee hebt. De onderzoeken zijn o.a. het maken van een ECG, Audiogram, bloeddrukmeting, Hb-, cholesterol en glucosemeting (bloedprikje vinger), brilmeting, en incidenteel het maken van een spirometrie (longfunctietest) en/of tonometrie (oogdrukmeting).

We vinden het belangrijk dat je vlot kan werken met Microsoft Office Pakket en outlook. Aangezien we zowel Nederlandse als buitenlandse klanten ontvangen, zijn je mondelinge en schriftelijke Nederlandse en Engelse vaardigheden van belang.

De werkdagen zijn bespreekbaar. We zien ernaar uit om je te ontmoeten.

Voor vragen kun je altijd mailen naar info@skymedicalcenter.com of even bellen en vragen naar Louise Buijs.

 

 

Start typing and press Enter to search