Sky Medical Center Team

Sky Medical Center is ontstaan toen wij, Ton de Moel en Marco Buijs, ons naast onze medische professie hebben bekwaamd in de luchtvaartgeneeskunde. Inmiddels zijn we gekwalificeerd Aeromedical Examiner (AME) en zijn we onder andere als vlieger, repatriëringsarts en reisgeneeskundig adviseur verbonden met de luchtvaart.

Samen met onze assistenten en manager zijn wij Sky Medical Center Eindhoven Airport. Ons team bestaat uit deskundige medisch specialisten met een bijzondere interesse in de luchtvaart. We verzorgen EASA en FAA vliegmedische keuringen.

ton

Ton de Moel

Op mijn 15de vlieg ik voor het eerst zelfstandig in een zweefvliegtuig vanaf Vliegbasis Welschap. Sindsdien is vliegen een wezenlijk deel van mijn leven. Naast zweefvliegen is later het motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen op mijn pad gekomen. Verder ben ik huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

marco

Marco Buijs

Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aeromedical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik het plan oppakte om Sky Medical Center Eindhoven op te richten in 2012.

marco

Louise Buijs

Met veel enthousiasme werk ik vanaf de oprichting bij Sky Medical Center. Ons team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische klachten leggen we het belang uit van goede documentatie, waarmee men ook dan weer de lucht in kan! Dat is een hele uitdaging. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen om een afspraak te maken of vraag voor te leggen. Ik sta open voor suggesties als het anders moet of kan! Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Ton de Moel
  Ton de Moel HOOFD AeMC & AEROMEDICAL EXAMINER

  (Zweef)vliegen, motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen is al sinds mijn 15e een wezenlijk deel van mijn leven. Verder ben ik huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

 • Marco Buijs
  Marco Buijs AEROMEDICAL EXAMINER

  Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aeromedical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik Sky Medical Center Eindhoven op heb gericht in 2012.

 • Louise Buijs
  Louise Buijs MANAGER & MEDICAL ASSISTENT

  Het Sky Medical Center-team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische klachten leggen we het belang uit van goede documentatie. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen voor een afspraak of vraag. Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Loes Sondag
  Loes Sondag MEDICAL & OFFICE ASSISTANT

  Vanaf april 2018 versterk ik met veel enthousiasme het Sky-Team. Mijn kracht is o.a. om de administratie uit te voeren ten behoeve van de vliegmedische keuringen. Mijn uitdaging zijn de medische vooronderzoeken, waar ik intern in getraind ben. Ik ben gedreven en ik houd ervan om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Ik ontvang u binnenkort aan de balie!

Direct een vliegmedische keuring aanvragen?

Heeft u haast? Bel ons voor de beschikbaarheid!

Overzicht van al onze scherpe prijzen nodig?

Start typing and press Enter to search