Parachutisten keuring

Parachutespringen is meer dan alleen maar springen uit een vliegtuig. Het is een boeiende sport en sensationeel om op 3,5 kilometer hoogte uit een vliegtuig te stappen! Deze sport stelt ook eisen: een gezond lichaam en geest, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing.

Die eerste sprong vergeet je nooit meer. Maar het verhaal gaat verder, oefenen voor de juiste valhouding, het goed leren besturen van je parachute, figuren in de vrije val maken of zo exact mogelijk landen.
Natuurlijk wordt bij de beoefening van deze sport de veiligheid voorop geplaatst. Parachutespringen heeft zich duidelijk geprofessionaliseerd.

Bij Sky Medical Center is een medische keuring parachutespringen snel en eenvoudig geregeld. U kunt bij ons snel terecht voor een afspraak. Wij informeren u van tevoren over wat u dient mee te nemen naar de afspraak. Op de website van de KEI  kunt uw eigen medische verklaring parachutespringen printen, deze dient u ingevuld mee te nemen.

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, de KNVvL (www.knvvl.nl) is de overkoepelende organisatie voor alle luchtsporten en luchtvaart hobby’s in Nederland. De website van de KNVvL afdeling parachutespringen: www.parachute.nl

Medische herkeuring parachutisten

Intitiële keuring
parachutisten

€ 125 ex. btw

Herkeuring

De geldigheidsduur van het KNVvL Medical is tot 30 jaar 60 maanden, tot 50 jaar 24 maanden en vanaf 50 jaar 12 maanden

€ 125 ex. btw

Intitiële keuring

De geldigheidsduur van het KNVvL Medical is tot 30 jaar 60 maanden, tot 50 jaar 24 maanden en vanaf 50 jaar 12 maanden

Tarieven

Onze keuringen

Initiële keuringen

EASA kl 1-2-LAPL-CC

Contact

Maak afspraak

Herkeuringen

EASA en FAA