Vliegmedische keuringen

Gekwalificeerd Aeromedical Examiner

Luchtvaartgeneeskunde

Pilotenkeuring

Bent u op zoek naar een vliegmedisch centrum waar u zo snel mogelijk terechtkunt voor een pilotenkeuring? Neem dan eens contact op met Sky Medical Center op Eindhoven Airport. Wij kunnen u altijd in korte tijd van dienst zijn en soms zelfs al dezelfde dag. Ons deskundige team is zowel beroepsvliegers als recreatieve piloten graag van dienst. Voor een snelle en professionele pilotenkeuring moet u bij Sky Medical Center zijn.

Pilotenkeuring bij het Aeromedisch Centrum op Eindhoven Airport

Alle piloten en vliegers moeten medisch gekeurd worden voordat ze een luchtvaartuig mogen besturen. In ons medisch centrum verzorgen wij als gekwalificeerd Aeromedical Examiner EASA en FAA vliegmedische keuringen. De onderzoeken worden gedaan door onze specialisten. De pilotenkeuring bestaat uit een gesprek met een medisch assistent, het invullen van een aanvraagformulier en diverse gezondheidsonderzoeken, waaronder:

  • Het bepalen van uw lengte en gewicht
  • Een meting van uw bloeddruk
  • Een onderzoek van uw urine
  • Een meting van uw hemoglobinewaarde
  • Een algemeen lichamelijk onderzoek

Op basis van uw medische verleden en uw leeftijd zijn er mogelijk aanvullende onderzoeken als een ECG of audiometrie nodig.

Snelle service

Als uw medische testen binnen de gestelde limieten zijn, wordt u goedgekeurd en loopt u bij ons direct naar buiten met een Medische Verklaring. Dat is de snelle service van Sky Medical Center. Heeft u nog vragen over de pilotenkeuring? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op door even te bellen naar +31 (0)40 235 0103 of vul ons online aanvraagformulier in.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct een afspraak maken voor uw keuring?

Heeft u haast? Bel ons voor de beschikbaarheid!

Overzicht van al onze scherpe prijzen nodig?

Start typing and press Enter to search