Bij Sky Medical Center op Eindhoven Airport kunt u terecht voor een pilotenkeuring. Wij kunnen u altijd op korte termijn van dienst zijn en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag nog. Ons team van deskundigen bestaat uit diverse specialisten, zoals een Aeromedical Examiner, beroepsvlieger en een recreatieve piloot die u graag van dienst zijn. Voor een snelle en professionele pilotenkeuring moet u bij Sky Medical Center zijn.

 

Pilotenkeuring door een Aeromedical Examiner op Eindhoven Airport

Alle piloten en vliegers moeten medisch gekeurd worden voordat ze een luchtvaartuig mogen besturen. In ons medisch centrum verzorgen wij, dankzij de gekwalificeerde Aeromedical Examiner, EASA en FAA vliegmedische keuringen. De pilotenkeuring bestaat uit een gesprek met de Aeromedical Examiner, het invullen van een aanvraagformulier en diverse gezondheidsonderzoeken, waaronder:

  • Het bepalen van uw lengte en gewicht
  • Een meting van uw bloeddruk
  • Een onderzoek van uw urine
  • Een meting van uw hemoglobinewaarde
  • Een algemeen lichamelijk onderzoek

Op basis van uw medische verleden en uw leeftijd zijn er mogelijk aanvullende onderzoeken nodig, zoals een ECG of audiometrie onderzoek. Dit zal u echter ter plekke te horen krijgen.

Uitstekende en snelle service

Als uw resultaten van de medische testen, die u bent ondergaan bij de Aeromedical Examiner, binnen de gestelde limieten zijn, loopt u bij ons direct naar buiten met een medische verklaring. Dat is de snelle service die Sky Medical Center u biedt. Heeft u nog vragen over de pilotenkeuring? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)402 350 103 of vul ons online aanvraagformulier in.