Sky Medical Center Team

We zijn een geautoriseerd luchtvaartgeneeskundig centrum en verrichten vliegmedische keuringen. Wij, keurende artsen, zijn allen verbonden met de luchtvaart en willen u de lucht in helpen!

Opgericht in 2012 en daarom zullen we in oktober 2022 ons 10-jarig lustrum mogen vieren!

Samen met onze office,- en medische assistenten en manager zijn wij Sky Medical Center Eindhoven Airport. Ons team bestaat uit deskundige medisch specialisten met een bijzondere interesse in de luchtvaart. We verrichten EASA en FAA vliegmedische keuringen.

ton

Ton de Moel

Op mijn 15de vlieg ik voor het eerst zelfstandig in een zweefvliegtuig vanaf Vliegbasis Welschap. Sindsdien is vliegen een wezenlijk deel van mijn leven. Naast zweefvliegen is later het motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen op mijn pad gekomen. Verder ben ik huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

marco

Marco Buijs

Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aeromedical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik het plan oppakte om Sky Medical Center Eindhoven op te richten in 2012.

marco

Louise Buijs

Met veel enthousiasme werk ik vanaf de oprichting bij Sky Medical Center. Ons team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische klachten leggen we het belang uit van goede documentatie, waarmee men ook dan weer de lucht in kan! Dat is een hele uitdaging. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen om een afspraak te maken of vraag voor te leggen. Ik sta open voor suggesties als het anders moet of kan! Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Ton de Moel
  Ton de Moel HOOFD AeMC & AEROMEDICAL EXAMINER

  (Zweef)vliegen, motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen is al sinds mijn 15e een wezenlijk deel van mijn leven. Verder ben ik jaren huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven geweest. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

 • Marco Buijs
  Marco Buijs AEROMEDICAL EXAMINER

  Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aeromedical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik Sky Medical Center Eindhoven op heb gericht in 2012.

 • Louise Buijs
  Louise Buijs MANAGER & MEDICAL ASSISTENT

  Het Sky Medical Center-team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische klachten leggen we het belang uit van goede documentatie. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen voor een afspraak of vraag. Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Myrte Buijs
  Myrte Buijs MEDICAL & OFFICE ASSISTANT

  Vanaf 2020 versterk ik met veel enthousiasme het Sky-Team. In mijn functie als Medical en office assistant  ondersteun ik door de vliegmedische keuringen voor te bereiden en doe ik het medisch voorwerk in de onderzoeksruimte. Ik ontvang u binnenkort veilig aan de balie!

 • Marcel van Scheepen
  Marcel van Scheepen AERO MEDICAL EXAMINER

  Een aantal jaar geleden heb ik luchtvaartgeneeskunde gestudeerd en ik keur sindsdien met veel plezier. Wekelijks ben ik op Eindhoven Airport om de verschillende type piloten te keuren. Mijn uitdaging is om de piloot van goede informatie te voorzien, wanneer er sprake is van een aandoening, zodat zij met de juiste aanvullende onderzoeken en documentatie toch weer veilig de lucht in mogen. Ik vlieg met mijn klasse 2 /PPL (a) in mijn vrije tijd boven Nederland!

 • Inge du Puij
  Inge du Puij MEDICAL & OFFICE ASSISTANT

  Vanaf 2019 kun je me op maandag en dinsdag ontmoeten bij Sky Medical Center. In mijn functie als office en medisch assistente ondersteun ik de luchtvaartmedische onderzoeken. Ik ben enthousiast en ik hou ervan om de piloten gerust te stellen. Tevens ben ik al diverse jaren verbonden met de luchtvaart als Air Hostess. Ik zal u binnenkort ontmoeten aan de balie!

 • Rachel van Neer
  Rachel van Neer AERO MEDICAL EXAMINER

  Ik heb de opleiding tot luchtvaartgeneeskundige afgerond en werk nu met veel plezier bij Sky Medical Center. Mijn 17 jaar ervaring als huisarts in combinatie met mijn enthousiasme voor het vliegen maken dat ik graag bekijk hoe u veilig – getoetst aan de luchtvaartmedische regelgeving – de lucht in kunt (blijven) gaan!

Direct een vliegmedische keuring aanvragen?

Heeft u haast? Bel ons voor de beschikbaarheid!

Overzicht van al onze scherpe prijzen nodig?

Start typing and press Enter to search