Sky Medical Center Team

We zijn een door ILT goedgekeurde Aero Medical Center (AeMC) en verrichten vliegmedische keuringen. Wij, keurende artsen, zijn allen verbonden met de luchtvaart en willen u de lucht in helpen!

Sky Medical Center is opgericht in 2012 en we vieren in oktober 2022 ons 10-jarig jubileum!

Samen met onze office,- en medische assistenten en manager zijn wij Sky Medical Center Eindhoven Airport. Ons team bestaat uit deskundige medisch specialisten met een bijzondere interesse in de luchtvaart. We verrichten EASA en FAA vliegmedische keuringen.

ton

Ton de Moel

Op mijn 15de vlieg ik voor het eerst zelfstandig in een zweefvliegtuig vanaf Vliegbasis Welschap. Sindsdien is vliegen een wezenlijk deel van mijn leven. Naast zweefvliegen is later het motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen op mijn pad gekomen. Verder ben ik huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

marco

Marco Buijs

Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aeromedical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik het plan oppakte om Sky Medical Center Eindhoven op te richten in 2012.

marco

Louise Buijs

Met veel enthousiasme werk ik vanaf de oprichting bij Sky Medical Center. Ons team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische klachten leggen we het belang uit van goede documentatie, waarmee men ook dan weer de lucht in kan! Dat is een hele uitdaging. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen om een afspraak te maken of vraag voor te leggen. Ik sta open voor suggesties als het anders moet of kan! Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Ton de Moel
  Ton de Moel AERO MEDICAL EXAMINER

  (Zweef)vliegen, motorvliegen en het opslepen van zweefvliegtuigen is al sinds mijn 15e een wezenlijk deel van mijn leven. Verder ben ik jaren huisartsgeneeskundige in een zelfstandig medisch centrum in Eindhoven geweest. Dankzij mijn opleiding tot Aeromedical Examiner kan ik beide passies combineren bij Sky Medical Center.

 • Marco Buijs
  Marco Buijs AERO MEDICAL EXAMINER

  Als ervaren huisarts en Travel dokter heb ik meerdere medische repatriëringsvluchten begeleid. Dit maakte mij enthousiast om mij te bekwamen in de luchtvaartgeneeskunde. Tijdens de opleiding tot Aero Medical Examiner ontmoette ik mijn collega Ton met wie ik Sky Medical Center Eindhoven op heb gericht in 2012.

 • Louise Buijs
  Louise Buijs MANAGER & MEDICAL ASSISTENT

  Het Sky Medical Center-team zet de schouders eronder om piloten en ander vliegend personeel het Medical te verstrekken. Bij medische issues bij u leggen we het belang uit van volledige documentatie van uw specialist om te kunnen voldoen aan de EASA regelgeving. Vaak zult u mij aan de telefoon krijgen voor een afspraak of vraag. Als u een verbeterpunt heeft voor onze manier van werken, dan hoor ik dat graag. Tot binnenkort op Eindhoven Airport.

 • Myrte Buijs
  Myrte Buijs MEDICAL & OFFICE ASSISTANT

  Vanaf 2020 versterk ik met mijn punctuele vaardigheden het Sky-Team. Ik bereid de keuringen voor in het systeem van onze overheid en ik ondersteun de Aero Medical Examiner door o.a. het verrichten van de vereiste medische onderzoeken in de onderzoeksruimte. Ik ontmoet u graag in ons centrum!

 • Marcel van Scheepen
  Marcel van Scheepen AERO MEDICAL EXAMINER

  Een aantal jaar geleden heb ik luchtvaartgeneeskunde gestudeerd en ik keur sindsdien met veel plezier. Ik ben zo nu en dan op Eindhoven Airport om de verschillende type piloten te keuren. Mijn uitdaging is om de piloot van goede informatie te voorzien, wanneer er sprake is van een aandoening, zodat zij met de juiste aanvullende onderzoeken en documentatie toch weer veilig de lucht in mogen. Ik vlieg zelf met mijn klasse 2 /PPL(A) in mijn vrije tijd boven Nederland!

 • Inge du Puij
  Inge du Puij MEDICAL & OFFICE ASSISTANT

  Vanaf 2019 kun je me op maandag t/m donderdag ontmoeten in ons centrum of spreek ik u telefonisch. In mijn functie als office,- en medisch assistente ondersteun ik de luchtvaart medische onderzoeken. Ik ben enthousiast en ik stel u graag gerust. Tevens ben ik al diverse jaren verbonden met de luchtvaart als Air Hostess. Ik zal u binnenkort ontmoeten aan de balie!

 • Rachel van Neer
  Rachel van Neer HOOFD AERO MEDICAL CENTER

  Nadat ik mijn opleiding tot luchtvaartgeneeskundige had afgerond, werk ik met veel plezier bij Sky Medical Center. Mijn 17 jaar ervaring als huisarts in combinatie met mijn enthousiasme voor het vliegen betekent dat ik graag onderzoek hoe u veilig – getoetst aan de luchtvaartmedische regelgeving – de lucht in kunt (blijven) gaan! Per 1 september 2022 ben ik Hoofd van het Aero Medical Center.

Direct een vliegmedische keuring aanvragen?

Heeft u haast? Bel ons voor de beschikbaarheid!

Overzicht van al onze scherpe prijzen nodig?

Start typing and press Enter to search