Parachutisten keuring

Parachutespringen is meer dan alleen maar springen uit een vliegtuig. Het is een boeiende sport – want laten we eerlijk zijn – het is toch sensationeel om op 3,5 kilometer hoogte uit een vliegtuig te stappen! Er is ook een beetje lef voor nodig. Deze sport stelt ook eisen: een gezond lichaam en geest, doorzettingsvermogen en zelfbeheersing.

Die eerste sprong vergeet je nooit meer. Maar het verhaal gaat verder, oefenen voor de juiste valhouding, het goed leren besturen van je parachute, figuren in de vrije val maken of zo exact mogelijk landen.
Natuurlijk wordt bij de beoefening van deze geweldige sport de veiligheid voorop geplaatst. Parachutespringen heeft zich duidelijk geprofessionaliseerd. 

Bij Sky Medical Center is een medisch keuring parachutespringen snel en eenvoudig geregeld. U kunt bij ons snel terecht voor een afspraak. Wij informeren u van tevoren over wat u dient mee te nemen naar de afspraak. Op de website van de KEI (https://www.brevet.aero/medische-keuringen/keuringsformulieren) kunt u de Medische verklaring parachutespringen printen, deze dient u ingevuld mee te nemen.

 De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart, de KNVvL (www.knvvl.nl) is de overkoepelende organisatie voor alle luchtsporten en luchtvaart hobby’s in Nederland. De website van de KNVvL afdeling parachutespringen: www.parachute.nl

 

Start typing and press Enter to search