Vliegmedische keuringen

Gekwalificeerd Aeromedical Examiner

Luchtvaartgeneeskunde

Drone keuring

Voor het beroepsmatig besturen van een drone is een EASA LAPL medische keuring nodig. Sky Medical Center is u graag van dienst met het ondergaan van deze keuring. Onze gekwalificeerde Aeromedical Examiners (AME’s) zijn onder meer als piloot en repatriëringsarts verbonden met de luchtvaart. Ons deskundig team werkt vanuit Eindhoven Airport. Naast een EASA LAPL medische keuring voor het besturen van een drone verzorgen wij ook andere EASA en FAA vliegmedische keuringen.

Professioneel drone besturen: EASA LAPL medische keuring vereist

Als u voor uw werk een drone oftewel een op afstand bestuurd luchtvaartuig wilt besturen, dient u een EASA LAPL medische keuring te laten verrichten. Anders bent u niet bevoegd om commercieel met een drone te vliegen. U heeft dan een medische verklaring nodig als u over een brevet voor het besturen van een op afstand bestuurd luchtvaartuig wilt beschikken. Sky Medical Center helpt u graag bij het ondergaan van een vliegmedische keuring en het behalen van een Medical. Tot 40 jaar is de EASA LAPL medical 60 maanden geldig en vanaf 40 jaar heeft deze keuring een geldigheidsduur van 24 maanden.

Afspraak maken?

Heeft u nog vragen over de keuring voor het besturen van een drone? Of wilt u een afspraak maken voor een EASA LAPL medische keuring? Neem dan via +31 (0)40 235 0103 telefonisch contact op met Sky Medical Center of vraag online een keuring aan.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct een afspraak maken voor uw drone keuring?

Heeft u haast? Bel ons voor de beschikbaarheid!

Overzicht van al onze scherpe prijzen nodig?

Start typing and press Enter to search